Ugrás a tartalomhoz

Gyors és molekuláris biológiai módszerek alkalmazása élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálatára - Gyakorlati kézikönyv

Dr. Belák Ágnes, Dr. Kiskó Gabriella, Dr. Kovács Mónika, Dr. Maráz Anna, Mohácsiné dr. Farkas Csilla, Dr. Pomázi Andrea (2011)

Nemzeti Tankönyvkiadó

Az élelmiszerek hagyományos mikrobiológiai vizsgálatát kiváltó, annál jelentősen gyorsabb, de azonos pontosságú eljárásokat mutatja be a tankönyv.

Tartalomjegyzék

Letölthető anyagok
DC metaadatok
Cím:
Gyors és molekuláris biológiai módszerek alkalmazása élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálatára - Gyakorlati kézikönyv
Szerzők:
Dr. Belák Ágnes, Dr. Kiskó Gabriella, Dr. Kovács Mónika, Dr. Maráz Anna, Mohácsiné dr. Farkas Csilla, Dr. Pomázi Andrea
Kiadó:
Nemzeti Tankönyvkiadó
Dátum
2011.09.30.
Nyelv
Magyar
Tárgyszavak
mikrobiológiai vizsgálat, gyors módszer, molekuláris módszer
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
TÁMOP 4.2.5.B Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása