Ugrás a tartalomhoz

Táplálkozás biokémia

Salgó András, Szarka András, Gergely Szilveszter (2011)

Nemzeti Tankönyvkiadó

A humán táplálkozás biokémiai háttere. A főbb anyagcserefolyamatok áttekintése, a legjelentősebb táplálkozási intoleranciák bemutatása.

Tartalomjegyzék

Letölthető anyagok
DC metaadatok
Cím:
Táplálkozás biokémia
Szerzők:
Salgó András, Szarka András, Gergely Szilveszter
Kiadó:
Nemzeti Tankönyvkiadó
Dátum
2011.09.30.
Nyelv
Magyar
Tárgyszavak
táplákozás tudomány, biokémia, anyagcsere, táplálkozási intolerancia
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
TÁMOP 4.2.5.B Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása