Ugrás a tartalomhoz

Hagyományos, gyors és automatizált módszerek alkalmazása élelmiszerek kémiai vizsgálatára

dr. Abrankó László, dr. Dernovics Mihály, dr. Fodor Marietta, Gyepes Attila, Jókainé dr. Szatura Zsuzsanna, dr. Woller Ágnes

Nemzeti Tankönyvkiadó

Az élelmiszerek kémiai vizsgálatainak hagyományos módszerei mellett a mű bemutatja a korszerű, gyors és automatizált módszereket is. Az egyes fejezetek laboratóriumi gyakorlatokhoz mérési feladatokat is tartalmaznak.

Tartalomjegyzék

Letölthető anyagok
DC metaadatok
Cím:
Hagyományos, gyors és automatizált módszerek alkalmazása élelmiszerek kémiai vizsgálatára
Szerzők:
dr. Abrankó László, dr. Dernovics Mihály, dr. Fodor Marietta, Gyepes Attila, Jókainé dr. Szatura Zsuzsanna, dr. Woller Ágnes
Kiadó:
Nemzeti Tankönyvkiadó
Nyelv
Magyar
Tárgyszavak
kémiai analízis, élelmiszerek, automatizált módszerek
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
TÁMOP 4.2.5.B Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása