Ajánló
2012, Mikó Balázs, Zsoldos Ibolya, Szalay Tibor
Gyakorló feladat: Cél az összeállítási modellből az összeállítási rajz készítési módjának bemutatása. Tételszámozás, darabjegyzék.
2011, Dr. Tőzsér József, Dr. Emri Tamás, Dr. Csősz Éva, Dr. Tőzsér József
„Az orvosi biotechnológiai mesterképzés megfeleltetése az Európai Unió új társadalmi kihívásainaka Pécsi Tudományegyetemen és a Debreceni Egyetemen” Azonosítószám: TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0011
2010, Hidvéginé dr. Erdélyi Erika
A modul célja, hogy a hallgató átfogó ismereteket szerezzen a magyar ingatlan-nyilvántartás statikus rendszeréről: az ingatlan-nyilvántartás tárgyának miben létéről, az ingatlan-nyilvántartás tartalmának köréről, az ingatlan-nyilvántartás részeiről és vezetésének módjáról.
2010, Hidvéginé dr. Erdélyi Erika
Ingatlan-nyilvántartás szerkesztése
2012, Mikó Balázs, Zsoldos Ibolya, Szalay Tibor
Adott alkatrészekbıl egyhengeres robbanómotor összeállítási CAD modelljének elkészítése CATIA rendszerben.
2011, Dr. Réti Tamás, Dr. Zsoldos Ibolya
2014. szeptember 4.

Az Educatio Nonprofit Kft a TÁMOP-4.2.5.B-11/1-2011-0001 (Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása) projekt keretében képzést indít „Adatbázisok használata a felsőoktatásban” címmel. A képzés lebonyolítója a CC CONSULTATIO Tanácsadó és Kommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság.

2014. július 15.

A Digitális Tankönyvtár újdonságaival az idei EFOTT-látogatók is megismerkedhetnek július 15-20. között Miskolctapolcán. Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. több projektjével is kitelepül a nyári fesztiválra. A Tankönyvtár és a többi program, a Civil Téren várja az érdeklődőket.

3000 magyar kutató tudományos profilja egy adatbázisban
2014. február 11.

A SciVal Experts adatbázis 3000 magyar kutató profiljának, életútjának, kapcsolati hálójának, publikációinak monitorozását teszi lehetővé. Speciális, kutatói hálózatokat feltérképező eszköz, az Elsevier B. V. által kifejlesztett egyedülálló szoftver segítségével került kifejlesztésre. Így jött létre az a páratlan, magyar kutatókat bemutató adatbázis, amely adattartalmát a Scopus-ból, a világ legnagyobb szakirodalmi adatbázisából nyeri. Bárki számára szabadon elérhető a világ bármely pontjáról, így segíti a kutatóink bekapcsolódását a nemzetközi tudományos életbe.

2013. augusztus 8.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. TÁMOP-4.2.5-09/1-2010-0002 projektje révén mindenki számára elérhetővé vált a magyar nyelvterület egyik legjelentősebb bölcsészettudományi lexikon és egynyelvű szótárgyűjteménye, amely a Tinta Könyvkiadó gondozásában jelent meg nyomtatott és elektronikus formátumban. A szótárak, lexikonok, gyűjtemények, adatbázisok a védelmi idő teljes tartalma alatt a kutatók, oktatók, diákok és valamennyi érdeklődő számára rendelkezésre állnak.

Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Arcanum Magyarország vezető tartalomszolgáltatója